Panerad Schnitzel

Panerad Schnitzel

produkt ikonPanerad schnitzel serverad med klyftpotatis, mustig svampsås och blandade grönsaker

Schnitzel är en kraftig och delikat rätt. Vi serverar vår schnitzel med klyftpotatis, krämig svampsås och krispiga grönsaker. Vi har nu gjort Schnitzeln ännu godare och så har vi vispgrädde i såsen. Findus XL är för dig som vill ha en rejäl portion. Det finns 9 goda rätter att välja mellan. Väljer du en rätt från Findus kan du alltid räkna med hög och jämn kvalitet. Det är den viktigaste ingrediensen för oss.

BLI MEDLEM I FINDUS LUNCHKLUBB OCH SAMLA TILL FINA PREMIER!

Ingredienser:

POTATIS 38 %: Potatis, rapsolja, druvsocker och salt. SÅS 28 %: Skummjölk, champinjoner 5 %, crème fraiche, lök, vispgrädde, black fungus 1 % (kinesisk öronsvamp), stärkelse, champinjonextrakt, rapsolja, salt, vetemjöl, grönsakspulver (lök, palsternacka, morot) svartpeppar, libstickarotextrakt, gurkmeja och arom. SCHNITZEL 18 %: Griskött, rapsolja, vetemjöl, nötkött, sojaprotein, stärkelse (bl a vete), salt, socker, jäst, arom, kryddor, solrosolja och paprikaextrakt. GRÖNSAKER: Morötter 8 %, bönor 4 % och paprika 4 %. I rätten ingår 18 % schnitzel varav 10 % malet gris- och nötkött. En portion (500 g) ger dig 88 g grönsaker. Läs alltid på förpackningen, innehållsdeklarationen kan ha ändrats.

Övrigt:

MED KÄRLEK TILL GOD MAT

Vi på Findus vill erbjuda riktigt god mat och mycket att välja på när du vill ha en vällagad måltid på ett enkelt sätt. All mat utvecklas av våra egna kockar och matexperter i vårt eget kök i Bjuv, med noggrant utvalda råvaror och omtanke om varje detalj, från smakerna och balansen mellan olika råvaror till näringsinnehållet. Allt för att du ska kunna hitta dina favoriträtter på vår varierade och välsmakande meny.

 

EN REJÄL PORTION

På Findus arbetar vi hela tiden med att utveckla våra menyer och att hitta de finaste råvarorna. För Dagens XL sortiment har vi sett till att de serveras som en extra rejäl portion. Tillsammans med våra klassiker hittar du även några goda nyheter i vårt sortiment. Hoppas du finner dina guldkorn!

Näringsvärde per 100g

Energi 560kJ/130kcal
Protein 4g
Kolhydrat 13g- varav sockerater 1.5g
Fett 7g-varav mättat fett 2.2g
Fiber 1.5g
Salt 0.7g.
Källsortering
Emballage återvinns som: kartong/mjukplast.