Pocherad torsk med citrondoftande spenat

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
msk
 
olivolja
2 
dl
 
lättcreme fraiche
1 
st
 
finhackad schalottenlök
1 1/2 
msk
 
finrivet citronskal
1 
tsk
 
Salt
1 
krm
 
peppar
450 
g
 
Bladspenat
2 
dl
 
skalade räkor till garnering
färsk dill för dekoration

Förberedelser

  1. Sjud filéerna försiktigt i lätt saltat vatten, ca 4-6 min, använd gärna termometer, vi rekommenderar en temperatur på 54 grader
  2. Hacka schalottenlöken och fräs i 1 msk olivolja
  3. Blanda i tinad bladspenat, lättcrème fraiche och det rivna citronskalet
  4. Smaksätt med salt och peppar och låt spenatcrèmen bli varm
  5. Lägg den pocherade fisken på en bädd av spenatcrème och dekorera med räkor och färsk dill

Findus tipsar!

Servera med kokt potatis för en matigare rätt.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
170
5
25
3
2