Torskrygg på spett med broccolisallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
2 
st
 
avokado
2 
msk
 
olivolja
15 
g
 
persilja
Sallad:
500 
g
 
2 
st
 
apelsiner
3/4 
dl
 
rostade pumpafrö
1 
förpackning
 
böngroddar eller ärtskott
½ 
dl
 
olivolja
2 
msk
 
citronjuice
½ 
tsk
 
chiliflakes
2 
dl
 
naturell yoghurt till servering

Förberedelser

  1. Skär fisken och avokadon i stora bitar. 
  2. Klappa in fisk och avokado med salt, olivolja och persilja. 
  3. Trä på spett och låt stå i rumstemperatur. 
  4. Skär bort skalet från apelsinerna och skär dem i grova bitar. 
  5. Blanda olivolja, citronjuice och chili, smaksätt med salt. 
  6. Tillaga broccolin enligt anvisningarna på förpackningen och låt den svalna. 
  7. Lägg sedan broccolibuketter i en bunke, tillsätt apelsin och böngroddar. 
  8. Ringla över dressingen och smaksätt. 
  9. Lägg spetten i en het stekpanna och halstra 2-3 minuter på varje sida. 
  10. Lägg upp spetten på broccolisalladen och toppa med rostade pumpafrön. 

Findus tipsar!

Servera med naturell yoghurt och ris. 

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
450
28
30
16
6