Ingredienser
Förberedelser
- Tina upp den frysta bladspenaten i en mikrovågsugn eller låt den ligga framme i ca 20 minuter på ett fat.
- Rosta pinjenötterna i en stekpanna och se till att de inte blir brända.
- När pinjenötterna är rostade häller du över dessa i en skål.
- Stek den tinade bladspenaten tillsammans med några droppar olivolja.
- När spenaten har släppt sin vätska och fått lite färg är den klar att lägga upp.
- Ta fram ett fint fat, häll upp spenaten och toppa med de rostade pinjenötterna. Smaka av med salt, peppar och pressad citron för att hitta rätt balans.
Findus tipsar!
Vill du lyxa till spenatsalladen kan du toppa den med en näve riven parmesanost eller pecorino.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
92
7
2
3
2