Ångande Goda 2 Ryggfiléer av Torsk med Citron- & Persiljesmör

Ångande Goda 2 Ryggfiléer av Torsk med Citron- & Persiljesmör

produkt ikon

Nu är det inte längre svårt att tillaga fisk! Pröva vår nya Lyckas med...ett nytt sätt att enkelt tillaga din fisk. 

Fisken tillagas i påsen direkt i ugnen - från fryst till perfekt resultat. Ugnspåsen bibehåller fiskens alla näringsämnen och ger den en god smak och saftighet.

Lyckas med är MSC-märkt tryggfilé av torsk. Kryddad med ett gott citron- & persiljesmör ger dig en underbart god smak och en perfekt tillagad fisk.

 

Etiketter:

Ingredienser:

Renskurna filéer av torsk* (Gadus morhua) 83 %, smör 10%, vatten, persilja, stärkelse, salt, emulgeringsmedel (lecitin), solrosolja, citronextrakt och olivolja. *Fiskad i Barents hav och Norska havet (Nordostatlanten). Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar. Läs alltid på förpackningen, innehållsdeklarationen kan ha ändrats.

Övrigt:

Det finns de som påstår att man blir smart av fisk. Och visst tänker man bättre om man har bra mat i magen. Fisk är god och nyttig vardagsmat för både stora och små.

 

Fish for life!

Vi älskar fisk. Under mer än 60 år har vi byggt upp en nära relation till havet och allt vad det kan ge. I vårt dagliga arbete agerar vi alltid långsiktigt utifrån internationellt erkända regler för att bevara fiskbeståndet för framtiden. Det handlar bland annat om ansvarasfulla inköp och noggrann ursprungskontroll. Vi kallar det ”Fish for life”. Målsättningen är att de åtgärder vi genomför idag även ska ge kommande generationer möjlighet att njuta av god och hälsosam fisk. Läs gärna mer om vårt arbete för ett omsorgsfullt fiske. 

 

Din fisk kan spåras från havet till tallriken!
MSC – Marine Stewardship Council är en oberoende, global och inte vinstdrivande organisation, som arbetar för att säkra världens fisktillgångar för framtiden. MSC-märket visar att fisken i denna produkt är fiskad på ett uthålligt sätt och inte bidrar till att utarma den marina miljön. Läs mer om MSC på www.msc.org.

 

 

 

 

Näringsvärde per 100g

Energi 565kJ/135kcal
Fett 9.7 g
varav mättat fett 6.5 g
Kolhydrat 0.1 g
varav sockerarter 0.1 g
Fiber 0 g
Protein 12 g
Salt 0.86 g

Våra märkningar:

Marine Stewards Council logoFish for life logo

Utan onödiga tillsatser