Chicken Mexican La Paz

Chicken Mexican La Paz

produkt ikonKycklingfilé på mexikanskt vis med kryddig tomatsås och smakrikt ris.

Vi presenterar stolt våra nya rätter inom World Selection, som inspireras av det bästa som världens kök har att bjuda på. Recepten i World Selection är spännande och råvarorna är smakrika. Allt är lagat med omtanke och innehåller naturliga råvaror - vi har inte använt några tillsatser, i enlighet med vår nollvision. Rätterna i World Selection passar utmärkt till lunch. Vilken blir din favorit?

Njut av din måltid direkt ur vår nya typ av förpackning, hela 60% mindre material går åt i jämförelse med en traditionell förpackningsvariant.

Ingredienser:

Kyckling: Kycklingbröst, rismjöl, kryddor, salt och socker. Ris: Kokt ris, ärter, koriander, vegetabilisk olja, salt och gurkmeja. Sås: Vatten, tomater, lök, paprika, majs, tomatpuré, vegetabilisk olja, vitlök, stärkelse, chilipasta (chilipeppar, salt, ättiksyra), kryddor, salt och socker. I denna rätt ingår 13 % kyckling. En portion (380 g) ger dig 115 g grönsaker.
Läs alltid på förpackningen, innehållsdeklarationen kan ha ändrats.

Övrigt:

 BARA MAT – INGET ANNAT
Vi vill laga mat som du blir glad av och som får kroppen att må bra. Frysta rätter behåller sin goda smak, sin karaktär och sina näringsämnen. Bara mat – inget annat.

Att frysa in är ett naturligt sätt att bevara maten. För oss är det viktigt att maten smakar bra och det är något vi aldrig ger avkall på. Vi vill också att vår frysta mat ska ge dig all den näring du behöver. Djupfrysning bevarar näringsämnen, vitaminer och mineraler. Maten blir lika nyttig som vid all annan tillagning eftersom vi lagar våra rätter med stor omsorg – bara i större kök och i större mängder.

Alla som arbetar med vår mat vet hur viktigt det är att inte koka eller steka för länge, att följa recepten till punkt och pricka och att infrysningen snabbt går ner till en temperatur av 18-25 minusgrader. Då får vi bra mat som behåller sina näringsämnen på bästa sätt.

Att frysa in är ett naturligt sätt att bevara maten, därför behövs inga konserveringsmedel.

Rätten är nyckelhålsmärkt, och visar att innehållet av fett, salt och socker håller sig på en balanserad nivå. Det garanterar också att rätten innehåller gott om grönsaker.

Näringsvärde per 100g

Energi 490kJ/120kcal
Protein 5.5 g
Kolhydrat 15 g varav sockerarter 1.5 g
Fett 3.5 g varav mättat fett 0.3 g
Fiber 1.5 g
Natrium 0.4 g (motsvarande 0.9 g koksalt)
Källsortering
Emballage: skölj ur och återvinn som kartong

Våra märkningar:

Bara mat - inget annatNyckelhål