Tillaga panerad fisk med lätthet

Panerad fisk är ett middagsval som både är enkelt och gott. Det går dessutom fort att laga, vilket gör det till perfekt vardagsmat om du frågar oss. Det finns en hel rad olika alternativ av panerad fisk att tillgå i Findus breda sortiment. Njut till exempel av klassiker som sprödbakad torskfilé eller testa våra saftigt uppfriskande citronbitare.

Öka din fiskkonsumtion med panerad fisk

Många vill öka sin fiskkonsumtion men vet inte riktigt hur. Det kan kännas svårt att veta hur man ska tillaga fisk för att det ska bli riktigt gott, det vill vi ändra på, med inspiration, recept och tips på hur du kan laga snabba fiskrätter med panerad fisk.

Populärt hos både stora och små

Den panerade fisken ger en trevlig variation i veckans fiskmeny och går både lätt och fort att tillaga, vilket ger dig mer tid över till annat. Dessutom är det också ett smidigt sätt att få igång barnens fiskkonsumtion för vem gillar inte panerad fisk?

Juniorkockarna ger våra Crispies tummen upp

Vi lät juniorkockarna smaka våra Crispies, vilket gjorde en succé!

 

Melker, 8 år"De är jättegoda! Tummen upp!"

 

Lisa, 12 år”Den var JÄTTEGOD! Den smakade som såna där man äter i London. Fast jag har ju aldrig varit i London, men de smakar som såna som vi gör hemma."

 

Nils, 10 år"De var bäst! Jag gillade fisksmaken och den goda såsen som tillbehör."

 

Edith, 8 år”Så gott! Det är en smak som är god och krispig på samma gång”

Panerad fisk är bra mat

Gott och nyttig för de yngre

Vill du få barnen att äta mer fisk? Bjud på panerat! Näringsmässigt sett är fiskpinnar och annan panerad fisk bra mat. Våra panerade fiskprodukter är gjorda på mager vit fisk och innehåller mindre och bättre fett än vardagsklassiker som falukorv och köttbullar, och innehåller dessutom nyttigheter i form av vitamin D, jod och selen.

Mängder av variation

Våra panerade favoriter går dessutom att variera i oändlighet. Här bredvid ser du ett par serveringsförslag i form av klassisk Fish and Chips med vår Fish & Crisp, wrap med krispiga fiskpinnar och sprödbakad torsk med potatispuré och ärter.

Tips på tillbehör

Det finns gott om tillbehör att addera till panerad fisk, låt fantasin flöda och prova dig fram bland både klassiska och nya smaker. Testa till exempel att servera tillsammans med en omelett, som fredagsmys i tacos, med potatis och remouladsås, eller med ugnsbakade grönsaker.

Låt dig inspireras av panerad fisk

Längre ned finner du flertal spännande, goda och nyttiga recept på vad du kan tillaga med panerad fisk. Lycka till! 

Våra bästa recept

Servera panerad fisk på både klassiska och nya sätt! Variationerna är många så det finns något för alla.

Varför inte låta den spela huvudrollen i en färgstark fisktacos, eller servera den tillsammans med en len potatispuré? Laga panerad fisk till middag redan ikväll!