NÄRINGSRIK VEGETARISK MAT
MED GREEN CUISINE

Green Cuisine sortimentet är vad vi kallar powered by plants, alltså växtbaserade produkter, antingen ärtprotein eller smakrika grönsaker, som har ett bra näringsinnehåll. Här är några av de näringsmässiga fördelar som Green Cuisine ger dig.

RIKT PÅ PROTEIN

Green Cuisine innehåller många växtbaserade proteiner. Protein är en viktig byggsten för våra kroppar och är väsentlig i utvecklingen av muskler och benmassa. Green Cuisine Chiligryta med picklad rödlök är, med sitt ärtprotein, just rik på protein. Klar på bara 7 minuter så att du enkelt och snabbt kan få i dig mer protein.

KÄLLA TILL FIBER

Fiber är en av de viktigaste pelarna i en hälsosam och balanserad livsstil. De lättpanerade Quinoa- och sötpotatisbiffarna är en bra källa till fiber. De gör det enkelt för dig att få in mer fiber i din vardag.

KÄLLA TILL VITAMIN A

Vitamin A är en viktig del i en balanserad livsstil. Det har betydelse för immunsystemet, synen och järnmetabolismen. De krispiga Spenatpinnarna och Grönsakspinnarna är båda en bra källa till vitamin A. De gör det lätt för dig att få in mer vitamin A i din kost.