Alla hjärtans dag – en dag för alla!

Kärt barn har många namn; Alla hjärtans dag, Valentindagen, Sankt Valentins dag är bara några av dem. I Finland benämner man faktiskt dagen som Vändagen, något som vi på Findus gärna ställer oss bakom. Våga bryta mot de traditionella normerna att dagen bara är till för kärlekspar. Är du singel, stressa inte upp dig och var inte ledsen för att Amors pilar inte skjuts åt ditt håll just nu. Ta istället tillvara på högtiden och samla ihop dina närmaste vänner för att fira Alla hjärtans dag Single Style!

Roliga Alla hjärtans dag-aktiviteter

Brunch

Varför inte bjuda med dina vänner på en härlig brunchdejt, ett välkommet tillslag och avbrott i den stressiga vardagen. Njut av klassiska godsaker som smoothies, pannkakor och en extra kopp kaffe, det är ni värda.

Spa-lyx

Boka in en mysig vändejt med avkopplande spa-lyx. Spendera en dag med härligt bubbelbad och en rogivande behandling eller två, en mycket uppskattad gåva till bästa vännen eller kollegan. 

Uppvakta kollegorna

Detta ska man självklart inte bara göra på just Alla hjärtans dag men gör det lilla extra just idag. En fin lapp vid skrivbordet, en komplimang, en härlig lunch tillsammans, de små sakerna gör mycket.

Middag

Styr upp en riktig brakmiddag tillsammans med dina vänner. Antingen tar du rollen som värd, eller varför inte köra på ett roligt knytkalas där alla har ansvar för en del av middagen, och laga den tillsammans. Vi på Findus hjälper dig med inspiration och recept för en riktigt härlig och god middag.

Fest

Kanske känner du och dina vänner rent av för att slå på stort och utöka middagen till en fest. Klä upp er till tänderna, umgås, skratta och njut av varandras sällskap denna härliga dag!

Alla hjärtans dag-middag

Vi har komponerat en Alla hjärtans dag-meny för dig som gillar färdiga lösningar och förslag. Men längre ner på sidan ser du några av våra andra smakrika recept som du kan låta dig inspireras av för din egenkombinerade Alla hjärtans dag-middag. 

Inspiration och recept för en riktigt lyckad Alla hjärtans dag-middag

Det finns en oändlig mängd olika inriktningar, variationer och teman du kan ha på en middag, och det är ju just det som är så roligt. Här nedan ser du några av våra smakrika recept att inspireras av för din kommande Alla hjärtans dag-middag.