Variera ditt fredagsmys med Fish & Chips

Visst händer det att du är sugen på lite variation till fredagsmyset men ändå vill servera något som är enkelt att laga och som går snabbt att få på bordet. Fish & Chips är en klassiker som vi alla känner till, engelsmännen serverar rätten i tidningspapper med pommes frites och remouladsås. Findus Fish & Crisp är perfekta oavsett om du vill tillaga rätten på klassiskt brittiskt vis eller om du föredrar att göra din egen variant till fredagsmyset!

Findus Fish & Crisp passar utmärkt till klassisk engelsk Fish & Chips. Testa även att variera din Fish and chips genom att byta ut dippen eller tillbehören mot dina egna favoriter.

 

Läcker variant på Fish & Chips med rotfruktsstrips och mangosalsa

 

Glöm inte att servera Fish & Chips med en god sås

 
Gör din egen remouladsås
1 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1 st lime
1 tsk senap
1 tsk curry
1 dl bostongurka eller finhackad inlagd gurka
1 st äpple
2 msk finhackad dill eller gräslök
Gör så här:
Blanda majonnäs och crème fraiche. Krydda med lime, senap och curry. Blanda i hackad gurka och äpple och sist de hackade örterna. Låt stå svalt 30 minuter.

Tips! Crème fraiche kan ersättas med gräddfil och örterna kan varieras beroende på vad du har hemma, mynta och koriander sätter extra karaktär på remouladsåsen.

Vi har även ett färdigt alternativ för dig som har ont om tid.

Gör som engelsmännen och servera din Fish & Chips i tidningspapper

 




Dagens Fish & Chips

Har du ont om tid? Testa då vår frysta färdigrätt Dagens Fish & Chips! Gott, snabbt och enkelt.

Fish & Crisp med ugnsgrillade potatis och smöriga ärter

 

Fish & Crisp med grön pytt av chilispenat, spetskål och grönkål.

 

Läge att variera? Byt ut vanlig tacos mot fisktacos med Fish & Crisp.

 

Fish & Crisp fiskfiléer med spännande crunchy ketchup och jasminris

 

Panerad fisk med kokosris och sweet chili marinerad gurka

 

Upptäck fler fördelar med vår frysta fisk