Så serverar du Fish & Crisp

Önskar du också att du åt fisk lite oftare? Findus Fish & Crisp är både supergoda och riktigt lätta att laga. De krispiga fiskfiléerna passar fint till många tillfällen, oavsett om du vill ha något gott till vardags eller vill njuta lite extra på helgkvällen. Så till fredagsmyset rekommenderar vi därför våra fantastiskt krispiga Fish & Crisp tillsammans med rotfruktsstrips. Både enkelt och väldigt gott! 

Två goda recept med Fish & Crisp

Variationsmöjligheterna är stora och det är enkelt att byta ut dippen eller tillbehören mot dina egna favoriter. Eller varför inte testa jasminris och chrunchy ketchup? Men såklart har vi en favorit med ärtröra och ugnsgrillad potatis som vi gärna delar med oss.

Fish & Crisp fiskfiléer med ärtröra och ugnsgrillad potatis

Fish & Crisp fiskfiléer med spännande chrunchy ketchup och jasminris

Hitta den bästa dippen till dina Fish and chips!

Gör din egen remouladsås

1 dl majonnäs
1 dl crème fraîche
1 st lime
1 tsk senap
1 tsk curry
1 dl bostongurka eller finhackad inlagd gurka
1 st äpple
2 msk finhackad dill eller gräslök

Gör så här: Blanda majonnäs och crème fraiche. Krydda med lime, senap och curry. Blanda i hackad gurka och äpple och sist de hackade örterna. Låt stå svalt 30 minuter före servering.

Tips! Crème fraiche kan ersättas med gräddfil och örterna kan varieras beroende på vad du har hemma. Både mynta och koriander sätter extra karaktär på remouladsåsen.
Har du inte tid att göra egen remouladsås finns det ett färdigt alternativ. (Länk till produktsidan)

Findus smakrika ärtröra

1 pkt Våra Finaste ärter
1 liten finhackad lök
2 msk smör

Gör så här: Fräs löken mjuk i smör och tillsätt ärterna. Låt allt bli varmt, och mosa lätt med en gaffel. Servera din ärtröra med panerad fisk, potatis och remouladsås.

Tips!

Eftersom vi även äter med ögat spelar upplägg och servering en stor roll. Imponera på din familj eller dina vänner och vik en strut som du serverar dina Fish & Crisp i - precis som engelsmännen göra!

Viktipsen hittar du här!