Veggie Sides - grönsaksmixer

Veggie Sides är vårt nya veganska tillbehör som gör måltiden komplett på ett snabbt och enkelt sätt. Veggie Sides är vegansk och en källa till protein och fiber som gör din tallrik grön och balanserad. Passar utmärkt till allt från fisk och vegetariska produkter, till kött och fågel.

Veggie Sides - grönsaksmixer
Veggie Sides är vårt nya veganska tillbehör som gör måltiden komplett på ett snabbt och enkelt sätt. Veggie Sides är vegansk och en källa till protein och fiber som gör din tallrik grön och balanserad. Passar utmärkt till allt från fisk och vegetariska produkter, till kött och fågel.Veggie Sides - det perfekta tillbehöret!

Med Veggie Sides är det både snabbt och enkelt att göra måltiden fulländad. Perfekt till snabba måltider under veckan när tiden inte räcker till. Värm upp så mycket du behöver och låt resten vänta i frysen till nästa måltid. Vilken Veggie Side passar din tallrik bäst – quinoa eller bulgur?Tillagningstips!

Godast blir Veggie Sides när de tillagas under omrörning i stekpanna med lite matolja i ca 6 min. Självklart går det också att bra tillaga i mikrovågsugn, häll då upp på en tallrik och värm i ca 4-5 på 750W.Ät mer grönt

För en välbalanserad måltid bör åtminstone hälften av maten på tallriken vara grönt. Veggie Sides är ett perfekt sätt att få i sig mer grönsaker och som dessutom är en källa till protein och fiber. En vegansk grönsaksblandning som alltså kan få ta stor plats på din tallrik.

Lätt att smaksätta med lite salt,
peppar eller varför inte chili?

 Krydda efter smak!

Veggie Sides har god smaksättning som är lätt att piffa till med egna kryddor eller örter efter egen smak. Prova gärna med lite svartpeppar och spiskummin, eller cayennepeppar för att öka hettan.Snabb måltid för aktiva

Veggie Sides med quinoa och broccoli passar perfekt med kycklingfilé om du söker en enkel och schysst måltid efter träningen. Du kan tillaga allting snabbt och lätt i stekpannan, då blir det som godast också!Prova med falafel!

Veggie Sides passar utmärkt till falafel och blir en klimatsmart vegansk måltid som är färdig på nolltid!Gör måltiden komplett!

Med Veggie Sides veganska grönsaksblandning kan du göra din måltid till en komplett måltid även smakmässigt. Veggie Sides är lätt smaksatta med ingefära, vitlök, spiskummin och chili. Ett snabbt och gott grönsakstillbehör!

Minska matsvinnet med Veggie Sides
genom att bara värma upp så mycket som
behövs och låta resten ligga kvar i frysen.

 Piffa med gröna såser & röror

Till våra Veggie Sides passar det utmärkt med härligt gröna röror och såser av ärter. Testa bland annat ärtpesto, ärthummus eller ärtröra. Vill du testa andra såser har vi samlat alla våra goda såser och röror här.