Goda och gröna måltidslösningar

Njut av gröna godsaker

Vi på Findus välkomnar att dagens konsumenter är medvetna och ställer krav. Vi har arbetat i och med jorden i över sjuttio år och hållbarhet har alltid varit självklart för oss. Det har gett klimatcertifierade grönsaker av absolut världsklass, marknadens bredaste vegetariska portfölj mot restauranger & storkök och Sveriges mest sålda falafel. Vi tror på en bra balans på tallriken och på en grönare framtid med goda och gröna måltidslösningar.

Vårt vegetariska sortiment

I det gröna och vegetariska sortimentet har det skett ett intressant skifte. Från litet och undanskymt till växande, spännande och självklart! Vi möter nya rätter med inspiration från världens alla hörn. Det handlar inte om att välja bort utan om viljan att välja nytt och få mer att välja mellan.

Vi på Findus är glada och stolta över den positiva respons vår gröna meny har fått och är ständigt nyfikna på nya smaker. Tillsammans är vi många som vill göra det gröna och vegetariska ännu mer lustfullt och lockande, spännande och smakrikt.

Gröna recept för en grönare framtid

Vi har tagit fram flera nya recept så sug i dig inspiration och idéer! Bjud dina gäster på nya rätter med massor av smak & doft. Detta är recept för att njuta av gröna godsaker, i en ännu grönare tid.