Pimpa din bulle

Tips till barnkalaset!

En trevlig aktivitet på barnkalaset kan vara att låta barnen själva pimpa sina bullar inför fikastunden. Bulla upp med Findus kanelbullar, strössel, såser, pynt och annat kul som du lägger upp i skålar och så får barnen själva dekorera sina bullar. Garanterat en succé! Kika gärna på vår inspirationsvideo.

På Instagram hittar du ännu mer inspiration! #pimpadinbulle

 

Så här pimpar du din kanelbulle

Svenskar älskar att fika och vi älskar kanelbullar mer än något annat fikabröd.

Många föredrar kanelbullen som den är men om du är lite djärv och vill prova att göra den ännu lite godare så har vi satt ihop några tips på hur du kan pimpa din bulle så den blir både snygg och god!

Bäst i kanelbulletest

Findus är Bäst-i-test i Mitt Köks Kanelbulletest!

Inför kanelbullens dag blev våra bullar utsedda till Bäst i test av Expressens Mitt kök. Så stolta vi blev!

Här kan du läsa om testet.

Spontanfika med nybakat

Du kan alltid njuta av nybakat. Med lite gott i frysen kommer man långt när någon dyker upp och hälsar på. Kanelbullar, solskensbullar, croissanter, wienerbröd och kardemummabullar som smakar hembakat. Tina och njut eller värm dem i ugnen och känn doften av nybakat sprida sig i köket. 

Lyxigt bekvämt

Att baka är roligt, men det tar tid. Det ska jäsas och knådas och jäsas igen, innan det är dags för gräddning. Med bagerivaror från frysdisken kommer njutningen enkelt och direkt. Bullarna kan tinas på bara några minuter i ugnen eller micron eller i en timme i rumstemperatur. Gott till en kopp kaffe, såklart. Eller ett glas kall mjölk! Skulle det mot förmodan bli bullar över är de lika goda i tre dagar till, om de förvaras i kylen.

En riktig humörhöjare!

En påse djupfryst som humörhöjare, eller bara för att det är så gott, är perfekt på utflykten, i picknick-korgen eller i strandväskan. Kyler ned saften till barnen och tinar av sig själv innan det är dags att fika. Men framför allt – smakar som nybakat.