Smoothies & Alkoholfria Cocktails

Smoothies & Alkoholfria Cocktails

Något som har kommit en lång väg och utvecklats mycket genom åren är smoothies. Från början var denna färgexplosion till dryck limiterad till de frukter som var i säsong. Detta var innan människor hade tillgång till kylning i hemmen. Idag är möjligheterna oändliga både vad gäller ingredienser och smakkombinationer.

 

En uppfriskande smoothie passar lika bra en varm sommardag som mitt i vintern.

Här nedan har vi samlat våra tips på riktigt läskande goda smoothies och alkoholfria cocktails. Det krävs inte många ingredienser, det är lätt att förbereda och bara till att mixa ihop och njuta.

Servera gärna direkt för allra bäst resultat. Skål!

 

Smoothies

Starta dagen med en härligt uppfriskande smoothie och du kommer genast att känna dig piggare. Mängder av nyttigheter blandade samman till denna härliga dryck, lika passande till frukost som till mellanmålet. Variationen på smaker är oändliga. Det finns något för alla, oavsett om du gillar sött, surt, fräscht. Eller varför inte prova en smoothie med lite hetta av chili? Experimentera och hitta just dina favoriter!

Alkoholfria Cocktails

Förgyll festliga tillfällen med härligt läskande, alkoholfria cocktails. Bjud dina nära och kära, vi lovar att det kommer bli ett mycket uppskattat och populärt inslag oavsett festtillfälle. Det är även ett perfekt sätt att inleda helgen på efter arbetsveckan.

 

Findus Puréer fungerar utmärkt som bas i dessa läskande drinkar. De är både fruktiga, smakrika och lätta att använda. 

Det behövs inte en lång lista med ingredienser för att göra dessa goda drinkar. Du blandar snabbt ihop dina favoritsmaker och ingredienser tillsammans med purén. Avsluta med att dekorera med lite gröna blad eller lite färska bär, servera sedan drinken i ett passande glas. Klart!

Möjligheterna är många med Puré

Puré är en ingrediens du kan använda till mycket, såväl till förrätter, som varmrätter och läckra desserter. Våra djupfrysta bitar av härlig frukt är färdigskurna och lätta att använda. Findus puréer är gjorda av 100% råvara och blir en riktig smakhöjare, som i det här fallet i dessa läckra smoothies och alkoholfria drinkar. Prova själv!

 

Här kan du, om du är nyfiken, se vilka olika typer av puréer som vi på Findus erbjuder.

Här hittar du våra fräscha Smoothies och Cocktails