Vi är nominerade till Svenska Designpriset!

Nominerade till Svenska Designpriset i två kategorier

Vi är nominerade till Svenska Designpriset vilket gör oss mycket stolta. Svenska Designpriset har som målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation. Att Findus kommunikation har blivit nominerad, i två kategorier dessutom, känns fantastiskt roligt och är ett gott betyg på vårt kommunikationsarbete tillsammans med Big South. Det är vår gröna kokbok ”Love Your Greens” och vårt bakgårdshäng "Peas Out Lounge" på Way out West som blivit nominerade. Prisutdelningen hålls den 19 oktober på Liseberg i Göteborg. 

Röstningen är avslutad

Här kan du läsa mer: Svenska Designprisets hemsida

Omröstningen för kategorin Redaktionellt, där Findus kokbok är nominerad, startar den 4 september.
”Love Your Greens“ från Big South (Kategori 1B - Redaktionellt - Bok - Print)

 Den 11 september startar omröstningen för kategorin Event där Peas Out Lounge är nominerad.
”Peas Out Lounge“ från Big South (Kategori 7A - Event - Display, monter, event)

Findus nomineringar

LOVE YOUR GREENS – grön kokbok

Mat är och ska vara lustfyllt. Fylld med starka känslor, smaker och intryck. Likväl ett måste som ett intresse och ett nöje. Nästan magisk i sin förmåga att samla människor och skapa minnesrika upplevelser.

Love your Greens är en bok om matkärlek i det gröna köket med recept av Findus kock Jeppe Åkermyr. 

WAY OUT WEST 2016 – Vegetarisk musikfestival i Göteborg

Vi åkte dit och tog med oss Peas Out Lounge — en bakgårdsfest med grillad majs, ärtglass, tatueringar, skön musik och riktigt gött häng.

Festivalytan skapades med hållbarhet som bas. Begagnade lastcontainrar, använda 1,5 tons potatislådor, en gammal lyktstolpe från Helsingborgs stad och diverse återvunnet virke från uttjänta lastpallar.

Vi fick träffa många glada, entusiastiska människor och de fick träffa det grönaste av Findus. Vi bjöd på 4500 ärtglassar, 6000 portioner grillad majskolv, 3000 portioner grönsaksbollar och 92 Grönsakstatueringar. En succé som gav mersmak!

Kika på vår film från Way out West här!