Vardagsmat - snabba tips på goda recept

Vardagsmat - snabba tips på goda recept

För många kan det ibland vara klurigt att komma på vad man ska laga till middag, speciellt mitt i veckan. Många vill kunna laga god och enkel vardagsmat men har svårt att finna inspiration och framförallt tiden att laga en ambitiös middag. Med våra produkter är det enkelt att laga lättlagad vardagsmat som dessutom går snabbt att laga. All inspiration ni kan tänkas behöva kan ni finna här hos oss, vi har nämligen tagit fram smarriga recept på vardagsmat som gör din vardag både enklare och godare – och som gör att du får mer tid över till annat! Vi hjälper dig att få ihop livspusslet med enkla middagslösningar i vardagen.

För många är det viktigt att vardagsmaten ska gå snabbt att laga. Vi hjälper dig – prova våra fantastiska frysta wokgrönsaker, perfekta när du vill ha snabb vardagsmat. Vad sägs om Wok classic, Wok Thai style eller Wok Spicy Zanju? Det finns något för hela familjen och det bästa med våra frysta wokgrönsaker – de är klara på bara några minuter! Vi har samlat våra bästa tips och recept.

Sugen på bra vardagsmat för hela familjen? Då ska du prova våra frasiga fiskpinnar. De kan serveras som klassisk vardagsmat med potatismos och ärter, eller i lite mer modern tappning i en smakrik fisktaco eller fiskwrap. Bara fantasin sätter stopp. Alla våra bästa recept med fiskpinnar finner ni här.

Mer nyfiken på vegetarisk vardagsmat? Vi har många goda recept som kan hjälpa er med vardagsmaten. Vad sägs om smakrik falafelwrap med vitlöksdressing, spröda spenatpinnar med Veggie Sides eller krispiga Quinoa- och sötpotatisbiffar med rotfruktsstrips? Vi har vegetariska recept som passar hela familjen.

Sist men inte minst måste vi tipsa om våra fantastiska pastarätter med pasta från Italien. En stekpanna och 10 minuter är allt du behöver, sen har du en snabb och god middag! Välj mellan Pasta Carbonara, Tagliatelle Funghi, Pasta Bolognese eller Tagliatelle Chicken.