Gourmetbitar Torsk

Gourmetbitar Torsk
Förpackning Findus Gourmetbitar Torsk
Nya Gourmetbitar Torsk är en smart genväg till riktigt goda fiskrätter. Findus Gourmetbitar av torsk är särskilt utvalda, lyxiga kvalitetsbitar av torsk som passar perfekt i grytor, soppor, gratänger och fisktacos. Gourmetbitarna innehåller bitar av torskrygg och torskfilé av premiumkvalitet som förenklar och förhöjer dina fiskrätter. Findus Gourmetbitar är fileade för hand till lagom stora bitar av den finaste delen av torsken och givetvis är de märkta med MSC. Djupfryst perfektion helt enkelt! Torskens lena smak passar utmärkt i en mustig fiskgryta, till fisksoppa, i en krämig fiskgratäng och de blir fantastiskt goda som fisktacos. Vill du hellre gå smakmässigt mot det asiatiska köket är gourmetbitarna perfekta i en thailändsk grön curry. De färdiga bitarna är smidiga att ha hemma i frysen och förenklar din matlagning eftersom de redan är färdigskurna och redo att stekas lätt, läggas direkt i soppan eller tillagas i ugn i en fiskgratäng. Vi fryser in fisken direkt efter fångst för att behålla den höga kvaliteten. Vi har fisk för alla tillfällen – allt från vardagens snabba och enkla middagar till den stora festmiddagen. Vilken väljer du att tillaga ikväll?

Tillaga så här

VARMLUFTSUGN
Lägg de tinade gourmetbitarna i ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Krydda med salt & peppar. Sätt in fisken i uppvärmd ugn. Tillaga 8-10 min i varmluftsugn (160ºC)
GRYTA 6-8 min
Lägg de djupfrysta Gourmetbitarna i kokande vatten med tillsatt salt. Vattnet skall bara täcka fisken. Koka upp igen, sänk värmen direkt och sjud ca 6-8 minuter tills fiskköttet blir vitt, då är fisken färdig. (Om fisken är tinad sjud 3-5 min.)

HUSHÅLLSUGN
Lägg de tinade gourmetbitarna i ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Krydda med salt & peppar. Sätt in fisken i uppvärmd ugn. Tillaga 10-15 min i hushållsugn (175ºC).Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Renskurna bitar av rygg och filé av torsk* (Gadus morhua). *Fiskad i Nordostatlanten (Barents hav, Norska havet, Spetsbergen och Björnön), med trål. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

FiskNäringsvärde per 100g

energi 315 kJ / 75 kcal
fett 0,7 g
varav mättat fett 0,1 g
kolhydrat 0 g
varav sockerarter 0 g
protein 17 g
salt 0,25 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om produkten!
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*