Brysselkål

förpackningsomslag brysselkål
Små fina brysselkål med en mild och delikat smak. Brysselkålens runda sötma gör den till ett perfekt tillbehör. Findus brysselkål skördas och fryses när den är som allra bäst, för att bevara både smaken och kvalitén. Tillaga genom att koka, steka eller ugnsrosta. Servera som förrätt eller som tillbehör till varmrätt.

Tillaga så här

KASTRULL
Häll på vatten så att det knappt täcker den djupfrysta brysselkålen, tillsätt lite salt. Koka upp och låt koka i 2 minuter. Dra kastrullen åt sidan och slå på 2 dl kallt vatten. Låt stå ca 5 minuter innan du häller av vattnet och serverar.
MIKRO
Lägg den djupfrysta brysselkålen (½ påse) i en skål med lock, tillsätt 2 msk vatten. Värm på hög effekt (750 W) 5 minuter. Salta och rör om. Låt stå ett par minuter så att värmen fördelar sig.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET; I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras i fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Förvälld brysselkål.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

energi (kJ) 180 kJ
energi (kcal) 45 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 3.5 g
varav sockerarter 2.5 g
fiber 4.5 g
protein 4 g
salt 0 g
Vitamin C 60 mg (75%**)
*% av RI, Referensintag för en genomsnittlig vuxen

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Precis som färska men du slipper skala!
    Vilken smak det var i dessa! Bara att slänga ner i vattnet med lite salt och så är det klart på ett par minuter. Tack!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Mums med brysselkål
    Så gott med brysselkål, perfekt att steka upp i lite smör eller ånga upp i en kastrull.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.