Majs

Majs
majs i skål och majskolv
Findus majs är gula, små och fina korn med mild och god sötma. Enkelt att ta ur frysen för att tina och tillaga i kastrull eller mikrovågsugn. Eftersom majsen är frysta har vi fångat näringen vid perfekt tillfälle och du kan alltid lägga tillbaka i frysen efter att ha använt vad du behöver. Vi vill med våra grönsaker alltid ge dig bästa möjliga smak och kvalitet. Detta gör vi genom att skörda och frysa grönsakerna när de smakar som bäst. Samtidigt ser vi till att våra grönsaker odlas och förädlas med hänsyn till miljön. För med odling av jorden följer också ett ansvar att vårda den.

Tillaga så här

KASTRULL
Koka upp rikligt med vatten. När det kokar, häll i halva påsen majs och ta bort kastrullen från plattan. Låt stå i 2 minuter och häll av. Vid användning av ånginsats, fyll upp vatten till ånginsatsen, häll i halva påsen majskorn i insatsen och låt ångas i 3 minuter.
MIKRO
Lägg den djupfrysta majsen (½ påse) i en skål med lock. Tillsätt 2 msk vatten. Tillaga på hög effekt (700 W) 4-5 minuter. Vid 850 W tillaga i 4 minuter. Rör alltid om efter halva tiden.



Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSAT HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvällda majskorn



Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.



Näringsvärde per 100g

energi 422 kJ / 101 kcal
fett 1.5 g
varav mättat fett 0.7 g
kolhydrat 16 g
varav sockerarter 3.6 g
protein 3.1 g
salt 0 g
fiber 5.2 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om produkten!
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*