Rotfruktsstrips

Rotfruktsstrips
Förpackning Findus Rotfrukts strips
Strips gjorda på rotfrukter är ett gott tillbehör som passar perfekt till grillat. Sätt lite variation och färg på vardag och middag med våra Rotfruktsstrips. En spännande blandning av morötter och palsternacka som ger smakrika strips med en mjuk sötma. För att få dem härligt krispiga så har vi pudrat dem med vetemjöl, friterat dem i solrosolja och smaksatt med lite salt. Hos Findus kan du alltid hitta inspiration och recept på goda måltider med våra produkter.

Tillaga så här

GRILL 15-20 min
Lägg de djupfrysta Rotfruktsstripsen i en folieform. Rör om medan du grillar. Grilltiden är ungefärlig

UGN 225°C
Värm ugnen och bred ut de djupfrysta Rotfruktsstripsen i ett lager på en plåt. Tillaga mitt i ugnen ca 25 minuter. Om du använder varmluftsugn så räcker det med ca 20 minuter. Vänd blandningen någon gång under tillagningen.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Förvaring

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining. EMBALLAGE ÅTERVINNS: Mjukplast.


Ingredienser

Friterade morötter, friterad palsternacka, solrosolja, VETEMJÖL och salt.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

GlutenInnehåll

Näringsvärde per 100g

energi 588 kJ / 141 kcal
fett 9.2 g
varav mättat fett 1.1 g
kolhydrat 10 g
varav sockerarter 6.4 g
protein 2 g
salt 0.48 g
fiber 5.5 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
 • Mums!
  Vilket fantastiskt alternativ till vanliga potatis-pommes. Jättegoda!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Innehåller tyvärr vetemjöl
  Skulle väldigt gärna vilja prova dessa, men kan inte pga att de innehåller vetemjöl. Kan ni inte använda glutenfritt mjöl? T.ex. bovetemjöl eller rismjöl.
 • Älskar dem!
  Jag älskar dem, speciellt palsternackan. Hade önskat att dom såldes uppdelat, palsternacka för sig och morötterna för sig. Ibland finns det nästan bara morötter i påsen.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Vetemjöl
  Köpte 2 såna här påsar, läste inte förrän jag kom hem att de innehöll vetemjöl. Inget man förväntar sig på pommes. Synd, kunde inte äta pga celikali. Hade varit glad om det kom ut samma produkt fast utan vetemjöl.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • SÅ krispigt goda!
  Jättegoda! Kul att det finns ett alternativ så man kan byta ut sin potatis till ett lite nyttigare alternatvi. Passar perfekt till er torskrygg!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Mycket goda!
  Önskar bara att dem inte innehöll vetemjöl då jag känslig för just det, men kunde äta en liten mängd.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.