Dela
Dela denna produkt

Färsbullstimbal med gräddsås

{635E22C5-FBD3-4940-9195-19E651CD8F56}
portionsförpackning färsbullstimbal

Köp produkten här

GoVital Färsbullstimbal med gräddsås, böntimbal, potatismos och lingon är ett smidigt middagsalternativ vid tugg- och sväljsvårigheter, som innehåller fina råvaror. Findus Färsbullstimbal är komponerade utifrån goda smaker, tilltalande utseende, näringsinnehåll och ätvänliga konsistenser. Fungerar både till lunch, mellanmål och middag och tillagas enkelt i ugn eller mikro. GoVital är ett bra val och inte bara för den goda smakens skull.

Tillaga så här

UGN 125ºC
1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in den djupfrysta maträtten på ett galler mitt i ugnen.
2. Värm i ca 60 minuter.
3. Drag av plastfilmen.
MIKRO (600-650 W)
1. Värm den djupfrysta maträtten med plastfilmen på i mikro (600-650 W) i ca 10-11 minuter.
2. Låt den stå någon minut innan du serverar.
3. Drag av plastfilmen.



Förvaringsinstruktioner

EMBALLAGE ÅTERVINNS SOM: Kartong och plast.


Ingredienser

INGREDIENSER: Potatis, skummjölk, bönor 11 %, vispgrädde 5,5 %, griskött 4 %, nötkött 4 %, rapsolja, modifierad stärkelse, äggula, lingon 3 %, nötköttsbuljong socker, äggvitepulver, lök, smör, majsstärkelse, salt, sojasås (sojabönor, vete, salt), katrinplommonpure, vetestärkelse, äggulepulver, karamelliserat socker, kryddor, kryddextrakt, grönsakskoncentrat (tomat, morot, lök), morötter och libsticka.



Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.



Näringsvärde per 100g

energi 647 kJ / 155 kcal
fett 8,5 g
varav mättat fett 3,1 g
kolhydrat 13 g
varav sockerarter 4,9 g
protein 6,2 g
salt 0,8 g
Vitamin D 0,2 µg
tiamin 0,06 mg
riboflavin 0,16 mg
niacin 1,9 mg
kalium 220 mg
kalcium 55 mg
fosfor 75 mg
magnesium 15 mg
järn 0,6 mg
zink 0,7 mg
selen 5,7 µg
fiber 0,8 g
natrium 0,31 g

Omdömen

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Bli den första att skriva en recension om produkten!
Skriv en recension
Personlig infomation
 
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*