Dela

Fina filéer av kolja

{34CAE821-A0B0-464E-9B92-8DF696AA3D80}
Fina fileer av kolja

VI FÅNGAR VÅR KOLJA i den del av Norra ishavet som sträcker sig mellan Barents Hav och Norska Havet, Spetsbergen och Björnön. Hit transporterar Golfströmmen sitt salta vatten som möter det kalla vattnet från Arktis, vilket gör detta område till en av världens bästa för fiskarter som torsk och kolja. FINA FILÉER AV KOLJA fiskad i ett rent och näringsrikt ishav. Koljan, med sitt fasta kött och sin smörlika smak, kallar vi ”havets kyckling” och den passar utmärkt att både steka och ugnsbaka. Här i perfekt portionsstorlek. Prova den nästa gång du ska laga ett kycklingrecept! När vi fångat vår kolja fryser vi in den snabbt för att behålla den fina kvaliteten. Det ger dig en kolja med ett delikat kött och en fin, ren smak av hav.

Tillaga så här



Ingredienser

Renskurna filébitar av kolja*(Melanogrammus aeglefinus). *Fiskad i Nordostatlanten (Barents hav, Norska havet, Spetsbergen eller Björnön) med trålar. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.



Annat

Nyckelhålet

MSC-märkt fisk Fin

Näringsvärde per 100g

Energi 328 kJ / 78 kcal
Fett 0,6 g
varav mättat fett 0,1 g
Kolhydrat 0 g
varav sockerarter 0 g
Fiber 0 g
Protein 18 g
Salt* 0,35 g
*Endast från naturligt förekommande natrium