VARMRÄTT MOS 30 %: Potatis, skummjölkspulver, mjölkprotein, rapsolja, smör, äggula, salt och svartpeppar. SÅS 23 %: Vatten, skummjölk, vispgrädde, lök, dijonsenap (senapsfrö, ättika, salt, citronsyra), senap (senapsfrö, socker, ättiksprit, salt, cayennepeppar), smör, stärkelse (bl.a vete), mjölkprotein, salt, socker, vitpeppar, grönsakspulver (lök, palsternacka, morot), grönsaksextrakt (purjolök, libstickarot), libsticka och gurkmeja. GRÖNSAKER 14 %: Morötter och ärter. FISK 14 %: alaska pollock filé* (Theragra Chalcogramma). *Fiskad i Norra Stilla Havet. DESSERT HALLONMOUSSE 10 %: Hallonpure, creme fraiche, vispgrädde, florsocker, stärkelse och mjölkprotein. CHOKLADKAKA 9 %: Florsocker, rapsolja, ägg, lingon, fettreducerat kakaopulver, vetemjöl, potatisstärkelse, socker och vaniljarom.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.