Dela

Fiskgratäng Räk & Dillsås

{80B8EEB6-CEB1-480E-B8C7-4B75915710BE}
Fiskgratang Rak  Dillsas

Fiskgratäng Räk- & Dillsås. Den är gjord på renskurna filéer av Alaska pollock, täckt med en krämig topping med dill och räkor. Gott och klassiskt. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Tillaga så här



Ingredienser

MOS: Potatis, mjölkpulver, rapsolja, äggula, smör, salt och svartpeppar.
FISK: Renskurna filéer av Alaska pollock* 27 % (Theragra chalcogramma).
SÅS: Skummjölk, vatten, räkor 2,5 %, stärkelse (bl a vete), rapsolja, vispgrädde, vitt vin, lök, tomatpuré, salt, dill, morötter, citronjuice, vitlök, fiskbuljong (fiskpulver, salt, majsstärkelse, lökpulver, solrosolja, lagerblad, svartpeppar), fiskpulver, räkextrakt, lökpulver, arom, socker och vitpeppar. *Fiskad i norra Stilla havet. 

Läs alltid på förpackningen, innehållsförteckningen kan ha ändrats.



Annat

MSC-märkt fisk Fin

Näringsvärde per 100g

Energi 420kJ/100kcal
Fett 3.5 g
varav mättat fett 1.1 g
Kolhydrat 10 g
varav sockerarter 1.5 g
Fiber 0.7 g
Protein 6.5 g
Salt 0.8 g