Dela

Fransk Fiskgratäng

{5BB037C5-09DB-4EBC-8368-3F8F598286C7}
Fransk Fiskgratang

En riktigt god fiskgratäng ska innehålla rikligt med fisk. Därför fyller vi vår gratäng till bredden med de finaste filébitarna. Sedan täcker vi fisken med knapriga skorpsmulor, finhackad lök, persilja, lite citronsaft och smör. Riktigt god och dessutom Nyckelhålsmärkt. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Tillaga så här



Ingredienser

Renskårne/Renskurna fileter/filéer av Alaska pollock* 75 % (Theragra chalcogramma),
kavring/skorpsmulor (hvetemel/vetemjöl, vann/vatten, gjær/jäst, salt), vann/vatten, rapsolje/rapsolja, smør/smör 2,3 %, løk/lök, sitronjuice/citronjuice, persille/persilja,salt, sukker/socker og/och kryddor (bl a paprika og/och hvitløk/vitlök). Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein/Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.*Fisket/Fiskad i Stille Havet.

Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.



Annat

Nyckelhålet

MSC-märkt fisk Fin

Näringsvärde per 100g

Energi 619kJ/148kcal
Fett 7.6g
varav mättat fett 1.8g
Kolhydrat 5.7g
varav sockerarter 0.6g
Fiber 0.4g
Protein 14g
Salt 0.84g