Dela
Dela denna produkt

Haricots Verts

{BCFD1234-A59B-4DCB-B681-FA5646743807}

Dessa bönor skördas tidigt och utmärks av sin mjuka sötma, nötiga karaktär och spänstiga textur. Enligt tradition givna till franska rätter, men även pannbiff och annan svensk husmanskost. Lika populära i det asiatiska köket, prova en kinesisk touch med hoisinsås eller à la Korea med soja, sesamolja och rostade sesamfrön.

Tillaga så här

Lägg hälften av påsen med de djupfrysta bönorna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 minuter. Vid 850 W värm i 4 minuter.
Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 250 g Haricots Verts). Häll i bönorna och ta grytan från plattan. Låt stå 3 minuter och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll bönorna i insatsen och låt ångas 3 minuter.



Förvaring

EMBALLAGE ÅTERVINNS SOM: Mjukplast.


Ingredienser

Förvällda Haricots Verts.



Annat

Nyckelhålet

Näringsvärde per 100g

energi 150 kJ / 36 kcal
fett 0,2 g
varav mättat fett 0,1 g
kolhydrat 4,5 g
varav sockerarter 1,5 g
protein 2,5 g
salt 0,02 g
fiber 3 g

Omdömen

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Bli den första att skriva en recension om produkten!
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
 
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*