Potatismos 44 %: Potatis, mjölk, mjölkpulver, rapsolja, smör, äggula, salt och svartpeppar. Köttbullar 23 %: Griskött, potatis, nötkött, stärkelse, lök, rapsolja, ägg, skummjölkspulver, salt, betfiber, viteppar, lökpulver och lökextrakt. Gräddsås 15 %: skummjölk, vispgrädde, nötköttsbuljong, stärkelse (bl a vete), smör, rapsolja, salt, karamelliserat socker, sojasås (vatten, sojabönor, vete, salt), socker, grönsakskoncentrat (tomat, morot, lök), morötter, lök och kryddor. Ärter 10 %: Ärter. Lingon 9 %: Lingon, socker och stärkelse. I rätten ingår 23 % köttbullar motsvarande 14 % gris- och nötkött och 3 % lingon. En portion (400 g) ger dig 46 g grönsaker.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
GRISKÖTT: Uppfött och slaktat i Irland. NÖTKÖTT: Uppfött och slaktat i Irland/Storbritannien.