Dela
Dela denna produkt

Laxfilé med skinn

{D932D3F2-4A85-4F6D-972B-DF03CA913041}
Laxfile med skinn

Tillaga så här

I UGN (175°C)
Lägg fisken med skinnsidan ner i en smord, ugnssäker form och tillaga i mitten av ugnen i 12-13 minuter eller tills fisken har en innertemperatur på 48ºC i mitten av filén.



Förvaring

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining. EMBALLAGE ÅTERVINNS SOM: Mjukplast.

Annat

Nyckelhålet

ASC Certified

Näringsvärde per 100g

energi 821 kJ / 196 kcal
fett 13 g
varav mättat fett 3,1 g
kolhydrater 0 g
varav sockerarter 0 g
protein 20 g
salt 0,15 g
fiber 0 g