Dela
Dela denna produkt

Oxjärpar med gurksås och rösti

{4F701E0C-E4CD-47E5-8328-77F6DCEC4C8A}
Oxjarpar med gurksas och rosti

Tillaga så här

MIKRO (750 W)
1. Skär ett litet snitt i plastfolien och värm den djupfrysta maträtten 6-7 minuter.
2. Låt stå någon minut innan du serverar.



Förvaring

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining. EMBALLAGE ÅTERVINNS SOM: Kartong och mjuk plast.

Ingredienser

Minirösti 34 %: Potatis, rapsolja, torkad potatis, salt, druvsocker, stärkelse, stabiliseringsmedel (E464) och kryddor. Gurksås 28 %: Vatten, skummjölk, gurka, vispgrädde, tomatpuré, lök, stärkelse (bl a vete), morötter, rapsolja, nötköttsbuljong, rotselleri, salt, vitlök, persilja, karamelliserat socker, socker, ättika, senapsfrö, kryddextrakt, vitpeppar, grönsakskoncentrat (morot, lök, tomat), mejram och timjan. Oxjärpar 20 %: Nötkött, lök, sojaprotein, betfiber, salt, stärkelse, potatis, nötköttsbuljong, kryddor (bl a paprika), socker och rapsolja. Grönsaker 18 %: Morötter, gröna bönor och paprika. I rätten ingår 20 % oxjärpar motsvarande 13 % nötkött och 2 % gurka. En portion (400 g) ger dig 86 g grönsaker och rotfrukter



Näringsvärde per 100g

energi 573 kJ / 137 kcal
fett 7,4 g
varav mättat fett 2,1 g
kolhydrater 12 g
varav sockerarter 2,6 g
protein 4,7 g
salt 1,1 g
fiber 1,9 g