Dela

Panerad fisk med Remoulad

{C84D8B87-8BA4-4D4E-9C8F-3942CD7AF807}
Panerad fisk med Remoulad

Hoki med lätt panering, serverad med skivad potatis, söta svenska ärter och smakrik remoulad. Vi förfinar och förbättrar. På Findus arbetar vi hela tiden med att utveckla våra menyer, tillföra smak och hitta de finaste råvarorna. Gillade du vår Sprödbakade fisk tror vi att du kommer att uppskatta nyheten Panerad fisk med remoulad. Vi har valt MSC-märkt Hoki filé, som panerats lätt och serveras med potatis, söta svenska ärter och en smakrik remoulad. Väljer du en rätt från Findus kan du alltid räkna med hög och jämn kvalitet. Det är den viktigaste ingrediensen för oss. Varsågod, låt dig väl smaka!

Tillaga så här



Ingredienser

POTATIS 38 %: Potatis, rapsolja. PANERAD FISK 24 %: Filébitar av Hoki* (Macruronus novaezelandiae), vetemjöl, vatten, rapsolja, salt, kryddor (bl a paprika) och jäst. SÅS 24 %: Skummjölk, inlagda grönsaker (gurka, morötter, lök, blomkål), grädde, rapsolja, socker, stärkelse, skummjölkspulver, salt, kryddor (bl a curry med bockhornsklöver, cayennepeppar), palsternackspulver, morotpulver, kryddextrakt. GRÖNSAKER 14 %: Ärter. *Fiskad i sydvästra Stilla havet. I rätten ingår 24 % panerad fisk motsvarande 15 % Hoki och 14 % ärter. En portion (380 g) ger dig 55 g grönsaker. 


Läs alltid på förpackningen, innehållsdeklarationen kan ha ändrats.



Näringsvärde per 100g

Energi 620kJ/150kcal
Fett 6 g
varav mättat fett 1.1 g
Kolhydrat 17 g
varav sockerarter 4.5 g
Fiber 2 g
Protein 5 g
Salt 0.6 g