Dela

Pasta Carbonara

{93C0A4CD-6D40-4E36-962C-58DA088E7458}
Pasta Carbonara

Pasta i en krämig Carbonarasås. Med Pastakökets Carbonara får du snabbt en god middag på 10 minuter. Tillagas enkelt i stekpanna i 8-10 minuter. Pastaköket finns i butikernas frysdiskar.

Tillaga så här



Ingredienser

Pasta: Vatten, durumvetemjöl. Grönsaker: Ärter, champinjoner. Carbonarasås: Skummjölk, vatten, rökt griskött* 4,5 % [griskött, salt, glukossirap, druvsocker, kryddextrakt, konserveringsmedel (natriumnitrit), antioxidationsmedel (natriumaskorbat)] ost 4,5 %, grädde, ägg, stärkelse, rapsolja, vetemjöl, salt, kryddor (bl a vitlök, paprika) och chiliextrakt.
 
*Griskött uppfött och slaktat i Frankrike, Spanien, Tyskland, Danmark, Nederländerna, Italien.

Läs alltid på förpackningen, innehållsdeklarationen kan ha ändrats.



Näringsvärde per 100g

Energi 560kJ/140kcal
Fett 4 g
varav mättat fett 2 g
Kolhydrat 18 g
varav sockerarter 1.5 g
Fiber 1.5 g
Protein 6 g
Salt 0.7 g