POTATISGRATÄNG 56 %: Potatis, vatten, lök, vispgrädde, ost, stärkelse, smör, vitlök, rapsolja, salt, socker och svartpeppar. PEPPARBIFF 19 %: Nötkött, griskött, potatis, ägg, skummjölkspulver, lök, stärkelse, salt, potatisfiber, senapspulver, nötköttsbuljong, socker, rapsolja, lökpulver och kryddor (bl a cayennepeppar, paprika). RÖDVINSSÅS 13 %: Vatten, rödvin, tomatpuré, lök, stärkelse, morötter, sojasås (vatten, sojabönor, vete, salt), rapsolja, salt, nötköttsbuljong, karamelliserat socker, socker, grönsakskoncentrat (tomat, morot, lök), vitpeppar och lagerblad. GRÖNSAKER 12 %: Bönor. I rätten ingår 19 % Pepparbiff, motsvarande 11 % nöt- och griskött. En portion (390 g) ger dig 64 g grönsaker och rotfrukter.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Griskött från Irland. Oxkött från Irland/Storbritanien