Dela
Dela denna produkt

Räkcrêpes

{FB205465-52B9-4BE6-83E8-AC46FBBB88B7}

En läcker crepes med räkfyllning. Servera en som förrätt eller två som huvudrätt. Ät gärna lite sallad till. Crepes är franska för tunna pannkakor och introducerades i Bretagne i Frankrike, på 1200-talet.

Tillaga så här

I UGN
Lägg crêpen i en ugnsfast form. Värm ugnen till 175-200°C. Pensla eventuellt crêpen med lite smält smör eller margarin och strö gärna lite riven ost över. Gratinera mitt i ugnen 25-30 minuter.
I STEKPANNA
Låt crêpen ligga framme ca 15 minuter före tillagningen. Bryn lite smör eller margarin i en stekpanna. Lägg crepen i en stekpanna och stek runt om på medelstark värme 8-10 minuter.
I MIKRO (750 W)
Lägg crêpen på en tallrik eller i en form. Strö gärna lite riven ost över. Värm crêpen på hög effekt 4-5 minuter. 2 crêpes värmes i 1-1½ minut. Vrid tallriken efter halva tiden. Låt stå ett par minuter så att värmen fördelar sig.
Godast blir crêpen om de värms i ugn eller stekpanna.



Ingredienser

INGREDIENSER: kärnmjölk, räkor (Pandalus borealis) 15 %, mjölk, vetemjöl, ägg, vatten, grädde, stärkelse, rapsolja, lök, tomatpuré, dill 1,2 %, smör, salt, räkextrakt, fiskpulver, socker, lökpulver, vitpeppar och arom.



Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.



Näringsvärde per 100g

energi 560 kJ / 130 kcal
fett 5 g
varav mättat fett 1,9 g
kolhydrat 14 g
varav sockerarter 2 g
protein 7,5 g
salt 1,2 g
fiber 0,7 g

Omdömen

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Bli den första att skriva en recension om produkten!
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
 
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*

Du kanske också gillar

Alla produkter