Dela
Dela denna produkt

Skinkcrêpes

{3CE700E9-2E82-41BE-8689-E354B1774723}

En läcker crepes med skinkfyllning. Servera en som förrätt eller två som huvudrätt. Ät gärna lite sallad till. Crepes är franska för tunna pannkakor och introducerades i Bretagne i Frankrike, på 1200-talet.

Tillaga så här

I UGN
Lägg crêpen i en ugnsfast form. Värm ugnen till 175-200°C. Pensla eventuellt crêpen med lite smält smör eller margarin och strö gärna lite riven ost över. Gratinera mitt i ugnen 25-30 minuter.
I STEKPANNA
Låt crêpen ligga framme ca 15 minuter före tillagningen. Bryn lite smör eller margarin i en stekpanna. Lägg crepen i en stekpanna och stek runt om på medelstark värme 8-10 minuter.
I MIKRO (750 W)
Lägg crêpen på en tallrik eller i en form. Strö gärna lite riven ost över. Värm crêpen på hög effekt 4-5 minuter. 2 crêpes värmes i 1-1½ minut. Vrid tallriken efter halva tiden. Låt stå ett par minuter så att värmen fördelar sig.
Godast blir crêpen om de värms i ugn eller stekpanna.



Ingredienser

INGREDIENSER: mjölk, kärnmjölk, vetemjöl, ägg, kött (skinka, grisbog, vatten, stärkelse, salt, socker, konserveringsmedel natriumnitrit och rosmarinextrakt), grädde, ost 5 %, rapsolja, stärkelse, smör, persilja, salt, vitpeppar och paprikapulver. I rätten ingår 3,5 % skinka och 3,5 % grisbog.



Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.



Näringsvärde per 100g

energi 600 kJ / 160 kcal
fett 8 g
varav mättat fett 3,6 g
kolhydrat 14 g
varav sockerarter 2,5 g
protein 7 g
salt 1 g
fiber 0,6 g

Omdömen

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
 
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • MesCrepes
    Om du inte gillar smak av skinka eller ost, så är detta perfekt!
    Smakar nästan inget mer än pannkaka.