Dela
Dela detta recept

Ärtdipp serverad med julkryddad falafel

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Gröna bullar med smak av kanel och en dipp gjord på Findus finaste ärter

En julinspirerad ärtdipp som passar perfekt till vegetariska julbullar, det vill säga julkryddad falafel.

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text
'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Mixa ihop ingredienserna till ärtdippen och låt den stå en stund i kylen.
  2. Bryn lite olja i en stekpanna. Värm den djupfrysta falafeln i 14-16 minuter. Vänd ett par gånger. Eller så lägger du den djupfrysta falafeln i en ugnssäker form och värmer den 18-20 minuter.

  3. Smaksätt falafeln genom att krydda dem med riven ingefära, kanel och lite nymald kryddpeppar.

Findus tipsar!

Servera gärna falafeln direkt.

Dela
Dela detta recept