Ricottabiffar med pastasallad och ärtpesto

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Ricottabiffar med pastasallad och ärtpesto

Det gröna köket är lustfyllt och lockande, spännande och smakrikt. Låt dig inspireras av nya alternativ till de traditionella rätterna. Gör en spännande ärtpesto och servera med Italienska krämiga ricottabiffar & pastasallad. Fantastiskt gott och dessutom, lättlagat!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

300 
g 
Pastasallad:
400 
g 
250 
g 
coctailtomater
50 
g 
bladspenat
50 
g 
ruccola
50 
g 
pinjenötter
flingsalt
peppar
Ärtpesto:
1 klyfta  
vitlök
½-1 
dl 
olivolja
½ 
dl 
parmesanost

Förberedelser

  1. Tillaga Ricottabiffarna enligt anvisning på förpackningen
  2. Mixa ärtpeston och blanda försiktigt i pastasalladen. Lägg till biffarna just innan serveringen.

Taggar