Ärtplättar med granola och lönnsirap

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
5
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
5

Ingredienser

4 
st
 
ägg
1,5 
dl
 
Vetemjöl
3 
dl
 
grädde
3 
g
 
Salt
1 
msk
 
socker
20 
g
 
smör att steka i

Förberedelser

  1. Vispa äggen med mjölet och vänd ner ärterna och sist mjölken och sockret
  2. Låt gärna stå och svälla i 10-20 min. innan stekningen.

Findus tipsar!

Servera med en fin granola och en god lönnsirap.
 Använd gärna ärtskott till dekorationen.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Otydligt recept
    Av Görel Alenius
    I flera av ärtrecepten står det inte om ärtorna ska vara tinade/otinade, kokta/okokta. Det vore tråkigt att slösa bort ärtor och övriga ingredienser om man gör fel.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
209
9
10
20
2