Dela
Dela detta recept

Ärtrisotto med parmabakad torskfilé

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Krämig ärtrisotto med parmabakad torskfilé serveras med extra parmesan på toppen.
'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Tina fisken och torka av på hushållspapper.
  2. Gör risotton enligt anvisning på förpackningen. Avsluta den med att röra ner ärter och riven parmesan.
  3. Under tiden risotton kokar, lagar du fisken.
  4. Salta och peppra torskfiléerna lätt.
  5. Lägg en matsked pesto på varje och linda en skiva parmaskinka runt.
  6. Baka fisken i ugn i 150°C i ca 10 min. Servera med ärtrisotton.
Serveringstips

Lite extra parmesan på risotton är jättegott.

Dela
Dela detta recept