Dela
Dela detta recept

BBQ-bowl med rostad sötpotatis

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Pease bowl med sötpotatis och kryddsås

Pease strimlor i smakkombination med rostad sötpotatis, BBQ-sås och bönor

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • Kryddsås:
  • 1,5 dl BBQ-Hickorysås alt. BBQ-sås
  • 3 msk Äkta majonnäs
  • 1 msk soja
  • 1 tsk citronjuice
  • 2 msk vatten
  • 4 g salt
  • 1 g peppar
  • Bowls:
  • 360 g Strimlor
  • 320 g rostad sötpotatis
  • 120 g Bladspenat
  • 240 g avokado, tärnad
  • 240 g kidney- och sojabönor
  • 120 g rädisa, syrad
  • 120 g cocktailtomat, klyftad
  • Topping:
  • 20 g sakurakrasse
  • ärtskott

Förberedelser

  1. Stek Pease strimlorna snabbt till krispighet och blanda med kryddsåsen.

  2. Förbered ingredienserna enl. ingredienslistan och lägg upp allt i en Bowl och avsluta med toppingen.

Findus tipsar!

Servera gärna med ett gott bröd

Dela
Dela detta recept