Dela
Dela detta recept

Bowl med rismix och örtolja

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Bowl med Pease och rismix

Strimlad Pease i en bowl med örtolja och risKlimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

 

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • Kryddsås:
  • 50 g Hackad Spenat
  • 10 g Dill
  • 10 g Persilja
  • 20 g lök
  • 1 dl 60°C rapsolja
  • 2 msk vinäger
  • 2 msk vatten
  • salt och peppar
  • Bowls:
  • 360 g Strimlor
  • 360 g rismix: råris, svartris, rödris, vildris
  • 200 g röd spetskål, finstrimlad
  • 200 g finstrimlad morot, syrad
  • 100 g salladslök, tunt skivad
  • 20 g ärtskott och andra blandade skott
  • 12 g Rädisa, tunt hyvlad

Förberedelser

  1. Stek Pease strimlorna snabbt till krispighet och blanda med kryddsåsen.

  2. Förbered ingredienserna enl. ingredienslistan och lägg upp allt i en Bowl och avsluta med toppingen

Findus tipsar!

Variera gärna toppingen efter smak

Dela
Dela detta recept