Dela
Dela detta recept

Burgare Farmers Style

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Burgare med pulled Pease

En burgare med Pease i smakkombination med saltgurka, rädisa och dressing.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • Dressing:
  • 2 dl Äkta majonnäs
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 krm kryddpeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 5 g salt
  • 1 g peppar
  • Burgare, 4 st á 150 g:
  • 4 st hamburgerbröd
  • 180 g Pulled, chili & vitlök
  • huvudsallat
  • 80 g saltgurka
  • 80 g bifftomat, skivad
  • 4 msk dressing
  • rädisa, skivad
  • syrad rödlök

Förberedelser

  1. Blanda alla ingredienserna till dressingen och fördela på brödet.

  2. Stek pulled Pease i lite olja i några minuter.

  3. Bygg burgaren och toppa med skivad rädisa och syrad rödlök.

Findus tipsar!

Servera gärna tillsammans med Findus rotfruktsstrips

Dela
Dela detta recept