Ingredienser
Förberedelser
Skala och finhacka rödlöken och lägg i en skål. Spara lite av löken som topping.
Nyp av en näve koriander från din kruka och hacka koriandern grovt.
Tillsätt koriander, rödvinsvinäger, majonnäs, tomatpuré och tabasco i skålen med lök.
Blanda runt alla ingredienser i skålen med en sked i någon minut för att allt ska fördela sig jämnt.
Salta och peppra chilimajon efter smak.
Låt din chilimajo stå och vila i 20 minuter innan den ska serveras. Detta gör du för att smakerna ska komma fram ytterligare.
- Toppa majon med resten av löken och några extra chiliflakes för extra piff.
Findus tipsar!
Chilimajonnäs har blivit väldigt populärt att göra till hamburgare, pommes, grillat eller till krispiga Fish & Crisp Fish Nuggets för att få lite extra sting. Du kommer att bli helt såld på denna sås med andra ord.
Vill du göra såsen mindre fet går det bra att byta ut Findus Äkta Majonnäs mot Findus Lätt Majonnäs.
-
Jävligt Gott!Riktigt välbalanserad chilimajjo som lyfter en burgare till helt nya nivåer,Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.