Chilimajo

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
msk
 
tomatpuré
2 
msk
 
finhackad rödlök
2 
tsk
 
rödvinsvinäger
0,5 
dl
 
koriander
0,5 
tsk
 
tabasco® habanero pepparsås
salt och peppar

Förberedelser

  1. Skala och finhacka rödlöken och lägg i en skål. Spara lite av löken som topping.

  2. Nyp av en näve koriander från din kruka och hacka koriandern grovt.


  3. Tillsätt koriander, rödvinsvinäger, majonnäs, tomatpuré och tabasco i skålen med lök.

  4. Blanda runt alla ingredienser i skålen med en sked i någon minut för att allt ska fördela sig jämnt. 

  5. Salta och peppra chilimajon efter smak.

  6. Låt din chilimajo stå och vila i 20 minuter innan den ska serveras. Detta gör du för att smakerna ska komma fram ytterligare.

  7. Toppa majon med resten av löken och några extra chiliflakes för extra piff.

Findus tipsar!

Chilimajonnäs har blivit väldigt populärt att göra till hamburgare, pommes, grillat eller till krispiga Fish & Crisp Fish Nuggets för att få lite extra sting. Du kommer att bli helt såld på denna sås med andra ord.

Vill du göra såsen mindre fet går det bra att byta ut Findus Äkta Majonnäs mot Findus Lätt Majonnäs.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Jävligt Gott!
    Riktigt välbalanserad chilimajjo som lyfter en burgare till helt nya nivåer,
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
179
19
1
2
1