Kanelbullesemla

Förberedelsetid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
dl
 
grädde
Florsocker
- Mandelmassa:
0,5 
dl
 
sötmandel
0,5 
dl
 
florsocker
0,5-1 
msk
 
vatten

Förberedelser

Hemmagjord mandelmassa

  1. Mixa sötmandel fint, eller mixa den grovt om du hellre föredrar det.

  2. Blanda mandeln med florsocker och tillsätt lite vatten åt gången samtidigt som du rör ihop din egna mandelmassa.

Kanelbullesemla

  1. Vispa grädde.

  2. Dela försiktigt en tinad kanelbulle med en vass kniv. Bre därefter på rikligt med din hemmagjorda mandelmassa på den undre delen och spritsa på med grädde. Lägg på toppen av kanelbullen och pudra med florsocker.

  3. Njut!

    Findus tipsar!

    Om du vill lyxa till det extra så använd istället 1,5 kanelbulle per semla för att göra dubbla lager med mandelmassa och grädde, mums!

    VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
    Skriv en recension
    Personlig infomation
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Din recension
    Skriv en recension
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    • Gott och kul!
      Jag har alltid Findus kanelbullar i frysen och detta är en kul grej som jag bjudit många spontanbesökare på. Snabbt och enkelt med färdig mandelmassa och sprutgrädde.
      Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.