Falafel och halloumi med Veggie Sides

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Falafel och halloumi med Veggie Sides

Falafel med avokadokräm, grillad halloumi och picklad rödlök

Falafel och Halloumi med Veggie Sides serverade med avokadocreme och picklad rödlök. En somrig och enkel lunch eller middag. Som också är perfekt på den vegetariska buffén.

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
Förpackning Findus libanesisk falafel
1 
förpackning 
Förpackning Findus Veggies sides quinoa , broccoli & pumpa
400 
g 
Halloumi
Avokadocreme: 
2 
st 
avokado
2 
msk 
majonnäs
1 
st 
citron
Salt och peppar
Picklad rödlök: 
3 
st 
rödlök
3 
dl 
vatten
2 
dl 
socker
1 
dl 
ättika

Förberedelser

  1. Stek upp Falafel och Veggie Sides enligt anvisningar på förpackning.

  2. Skär halloumin i skivor. Stek eller grilla halloumin tills de fått färg på båda sidorna.

Avokadocreme:

  1. Mixa avokado och majonnäs till en slät kräm.
  2. Pressa ner citron. Smaka av med salt och peppar.

Picklad rödlök:

  1. Blanda vatten, socker och ättika i en kastrull och koka upp.
  2. Skiva rödlök i tunna ringar och lägg i en glasburk med lock.
  3. Häll över lagen från kastrullen och låt svalna.

    Findus tipsar!

    För att göra rätten helt vegansk byt ut halloumiost och majonnäs till veganska alternativ.

    Taggar