Ingredienser
150
g
sparris
400
g
pasta (spagetti eller linguini)
2
dl
soltorkade tomater
100
g
sojabönor
30
g
ruccola
Ärtpesto:
1/2
st
vitlöksklyfta
1/2
citron, saft och rivet skal
30
g
basilika
1 1/2
dl
olivolja
75
g
parmesanost
salt och nymald svartpeppar
Förberedelser
- Mixa ärter, vitlök, citronsaft och –skal och olja till ärtpeston så att det är lite bitar kvar. Rör ner parmesanost och smaka upp med salt och peppar.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Dela sparrisen och grovhacka soltorkade tomater.
- Tillaga falafeln enligt anvisningen på förpackningen.
- Fräs två tredjedelar av ärtpeston i en stekpanna. Tillsätt sparrisen och sedan pastan. Rör ner soltorkade tomater och sojabönor. Lägg upp pastan och falafeln på tallrikar. Klicka över resterande ärtpesto och toppa med ruccola.
Findus tipsar!
Toppa rätten med hyvlad parmesan!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
1142
57
37
112
18