Dela
Dela detta recept

Fish and chips med rotfruktsstrips

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

En läcker variant på klassikern fish & chips serveras här med våra goda rotfruktsstrips och en smakrik mangosalsa. En värdig utmanare till tacosen och fredagsmyset tycker vi!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Gör först i ordning mangosalsan. Blanda alla ingredienserna och låt stå och dra ca 1 timme I kyl.

  2. Värm Fish &Crisp och Rotfruktsstrips i ugnen enligt anvisningarna på respektive förpackning.

  3. Koka upp vatten med salt och värm ärterna enligt instruktion på förpackningen.

  4. Lägg bakplåtspapper på tidningspapper och rulla ihop till en strut.

  5. Fyll struten med rotfruktsstrips och Fish & crisp.

  6. Servera med en klick mangosalsa och gröna mjälla Findus ärter.

Findus tipsar!

Servera gärna på engelskt vis i tidningspapper! Lägg bakplåtspapper på tidningspapper och rulla ihop till en strut.

Dela
Dela detta recept