Fish & Crisp med en fruktig sommarsallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fish & Crisp med en fruktig sommarsallad

Fish & Chips Gourmetfiléer med en fruktig sallad med mango och sojabönor

En fräsch men ändå matig sallad med mango, sojabönor, avokado och picklad rödlök blandat med fetaost och olivolja. En härlig sommarsallad som funkar till allt - kött, fisk, kyckling och vegetariska alternativ.

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
st 
mango
50 
g 
förpackningsomslag sojabönor
2 
st 
avokado
100 
g 
fetaost
0,5 
st 
chili
1 
dl 
picklad rödlök
70 
g 
spenat
1 
msk 
olivolja
4 
msk 
koriander
2 
dl 
aioli
1 
dl 
quinoa

Förberedelser

  1. Tillaga Fish & Crisp Gourmetfileér enligt anvisningar på förpackning.

  2. Skala och dela mango och avokado i större bitar, dela fetaost i lika stora bitar och finhacka chili.

  3. Blanda samman mango, avokado, fetaost, chili tillsammans med picklad rödlök och spenat. 

  4. Toppa med färsk koriander.

  5. Servera Fish & Crisp med aioli och en fruktig sommarsallad.

Findus tipsar!

Tips på goda såser och röror att ha till? Kika in här!

Taggar