Fishbowl med glutenfria fiskfiléer

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
dl
 
kokt basmati eller vildris
100 
g
 
krispig sallad
200 
g
 
strimlade grönsaker (morot, palsternacka, selleri och rödbeta)
125 
g
 
sojabönor
2 
st
 
avokado
1 
st
 
klyftad lime
1 
msk
 
rostade sesamfrö
Majsröra:
1,5 
dl
 
majs
sriracha chili/lime sås
salt och nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered riset, strimla grönsakerna och salladen.

  3. Blanda eller mixa majsröran och smaka av med Sriracha sås till god hetta.

  4. Lägg alla ingredienserna var för sig i skålarna och toppa med delade (med hjälp av händerna) fiskfiléer.

  5. Garnera med majsröra, rostade sesamfrön och en klyfta lime.

Findus tipsar!

Servera alla ingredienser var för sig och låt barnen göra sina egna fishbowls på samma sätt som med tacos. Garnera med ärtskott, koriander eller persilja efter tycke och smak.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
1050
50
32
114
15