Brasiliansk fiskgryta

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

250 
g
 
förpackningsomslag navarra broccoli
½ 
purjolök
2 
st
 
vitlöksklyftor
½ 
rotselleri
1 
burk kokosmjölk + 2½ dl vatten
2 
st
 
lime
2 
msk
 
olivolja
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Skär varje torskfilé i tre delar och lägg i en skål, pressa över lime. 
  2. Skölj och skär purjolöken grovt. 
  3. Skala och skär rotselleri i små kuber, halvera broccolin och hacka vitlöken.
  4. Varva grönsaker och fisk i en gryta med olivolja. 
  5. Pressa över lime, salta och peppra.

  6. Häll på kokosmjölkvattnet och låt koka upp under lock. 
  7. Sjud sen sakta i 10 minuter utan lock tills fisken känns klar. 

Findus tipsar!

Servera med ett gott surdegsbröd.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Enkel och god
    Väldigt lättlagad och fantastiska smaker!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
503
32
34
19
4