Ingredienser
250
g
½
purjolök
2
st
vitlöksklyftor
½
rotselleri
1
burk kokosmjölk + 2½ dl vatten
2
st
lime
2
msk
olivolja
Salt och peppar
Förberedelser
- Skär varje torskfilé i tre delar och lägg i en skål, pressa över lime.
- Skölj och skär purjolöken grovt.
- Skala och skär rotselleri i små kuber, halvera broccolin och hacka vitlöken.
- Varva grönsaker och fisk i en gryta med olivolja.
Pressa över lime, salta och peppra.
- Häll på kokosmjölkvattnet och låt koka upp under lock.
- Sjud sen sakta i 10 minuter utan lock tills fisken känns klar.
Findus tipsar!
Servera med ett gott surdegsbröd.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
Enkel och godVäldigt lättlagad och fantastiska smaker!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
503
32
34
19
4