Ingredienser
½
purjolök
2
st
vitlöksklyftor
½
rotselleri
1
burk kokosmjölk + 2½ dl vatten
2
st
lime
2
msk
olivolja
Salt och peppar
Förberedelser
- Skär varje torskfilé i tre delar och lägg i en skål, pressa över lime.
- Skölj och skär purjolöken grovt.
- Skala och skär rotselleri i små kuber, halvera broccolin och hacka vitlöken.
- Varva grönsaker och fisk i en gryta med olivolja.
Pressa över lime, salta och peppra.
- Häll på kokosmjölkvattnet och låt koka upp under lock.
- Sjud sen sakta i 10 minuter utan lock tills fisken känns klar.
Findus tipsar!
Servera med ett gott surdegsbröd.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
503
32